לימודי הילינג קורס לימודי רפלקסולוגיה לימודי דולה קורס מודעות עצמית עיסוי דמיון מודרך לימודי נטורופתיה כוסות קורס עיסוי
לקבלת מידע נוסף הרשמ/י
שם:
מס' טלפון:
כתובת דוא''ל:
מכללת מהות העבירה ב 28/4/13 את פעילותה לקמפוס ברושים לרפואה משלימה באונ' ת"א, רחוב חיים לבנון 30 ת"א

מועדי פתיחת קורסים

חניה-בברושים

הרשמ/י למפגש היכרות

 



   ברושים בפייסבוק
    מהות בטוויטר
מהות ביוטיוב
  מהות בגוגל פלוס

לימודי בישול ותזונה בריאה

מכללת מהות מארחת את ליטל גת פיניש - נטורופתית ומנחת סדנאות לבישול בריא.
סדנה בת 5 מפגשים המשלבת בישול בריא, שיחות על תזונה וארוחה בריאה.
 

 בין מאכלי הבריאות שנכין:תבשיל
נבשל תבשילים המשלבים בתוכם דגנים מלאים וקטניות, כגון: תבשילי אורז מלא, סלט קינואה, דייסות מחזקות, קדירות ירק משולבות עם קטניות ועוד.
נכין מנות מחומרי גלם טריים ROW FOOD כמו: סלטים עשירים ,ממרחים, סושי צמחוני.
נלמד לעבוד עם קמחים מלאים ונכין ביחד לחמים מזינים.
נלמד להכין מרקים עשירים, פשטידות, ממולאים צמחוניים, קציצות תרד,חומוס ביתי ועוד.
ניקח מתכונים שכולם אוהבים ונשדרג אותם לבריאים יותר, כגון: פתיתים, מקרוני, פנקייקים ועוד.
נלמד להכין קינוחים בריאים, כגון: קרקרים מתוקים עם זרעי פשתן וגרעיני דלעת, שוקולד חרובים, עוגיות טחינה ועוד.

בין הנושאים בהם נעסוק:

  • איך לאתר את החומרים המזיקים במזון שלנו?
  • האם יש מזון שהוא גם בריא וגם טעים?
  • מה הופך מזון לבריא?
  • מה הופך מזון למזיק?
  • ביחד נמצא תחליפים טעימים למזונות המוכנים...
  • איכויות המרפא של התבלינים וכיצד ניתן לשלבם בזמן הבישול.
  • נלמד כיצד להכין ארוחה מלאה המתאימה לעונת השנה בה אנו נמצאים.
  • נלמד מאילו מזונות נעדיף להימנע בזמן הבישול, ואילו מזונות יתרמו וישדרגו את התבשיל ויהפכו אותו למזין יותר.
  • נלמד כיצד ניתן לשלב בארוחה את כל השמנים החיוניים לגופינו ומאילו שמנים נעדיף להימנע.
  • נעבור על אופני ההכנה המומלצים: אידוי, הקפצה, בישול קצר ו-ROW FOOD.
  • נלמד על נזקי החלב וכיצד ניתן להכין ממרחים שונים כתחליף לצריכת מוצרי החלב, כמו:ממרח חומוס, טחינה, עדשים, ממרח תרד, חלב שקדים ועוד

מבנה הקורס: (שיטת הלימוד)
כל פגישה תחולק לחלק תאורטי ולחלק מעשי בו ילמדו התלמידים להכין מזונות במגוון שיטות ודרכים תוך כדי עבודה מעשית של כל תלמיד. נלמד להכין מגוון רחב של מזונות ונחווה יחדיו את הכנתם. כל אחד יתנסה באופן אישי בהכנת האוכל בזמן השיעור, ובסוף השיעור נערוך ארוחה בה נאכל ביחד את המזון שבישלנו.

מנחת הסדנא: ליטל גת פיניש - נטורופתית ומנחת סדנאות לבישול בריא.

תאריך פתיחה: ראה קישור לדף תאריכי פתיחה

רוצה להירשם או להשתתף בשיעור לדוגמא?
לחצו כאן, להשארת פרטים ונציגינו ייצרו איתכם קשר


מהות, מכללה לרפואה משלימה, העבירה פעילותה לקמפוס ברושים באוניברסיטת תל אביב | כתובת: חיים לבנון 30  רמת אביב, ת"א | למפת הגעה - לברושים  
טלפון בברושים: 03-6411961 | פקס: 03-5376080 |  דוא"ל: info@mahut.co.il

Berliner Design
אפסייט - בניית אתרים | קידום אתרים בניית אתרים אפסייט