לימודי הילינג קורס לימודי רפלקסולוגיה לימודי דולה קורס מודעות עצמית עיסוי דמיון מודרך לימודי נטורופתיה קידום אתרים קורס עיסוי
לקבלת מידע נוסף הרשמ/י
שם:
מס' טלפון:
כתובת דוא''ל:
מכללת מהות העבירה ב 28/4/13 את פעילותה לקמפוס ברושים לרפואה משלימה באונ' ת"א, רחוב חיים לבנון 30 ת"א

מועדי פתיחת קורסים

חניה-בברושים

הרשמ/י למפגש היכרות

 



   ברושים בפייסבוק
    מהות בטוויטר
מהות ביוטיוב
  מהות בגוגל פלוס

סדנת בישול טבעי

אנשים רבים חושבים שמזון בריא אינו טעים במיוחד, או שלוקח הרבה זמן להכין אותו וזה מאד מסובך להשיג את כל החומרים. מעט אנשים באמת מבינים את הרציונל שמאחורי הבישול הטבעי והמאוזן, שדווקא לא אמור לקחת הרבה זמן ומאמץ, כי ככל שנעבד פחות את המזון יישארו בו איכויותיו החיוניות. גם מטפלים רבים בתחומי הרפואה המשלימה אינם מכירים את חומרי הגלם של התזונה הטבעית ואינם יודעים לעבוד עמם.

הרעיון מאחורי הבישול הבריא הוא לעבד כמה שפחות את המזון שאנו מבשלים, להשתמש בחומרי גלם מזינים וללמוד על ערכם התזונתי. בנוסף, עלינו לדעת מהם צירופי המזון המומלצים, ללמוד על חשיבותם של הצבעים השונים של המזונות וכיצד הם משפיעים על בריאותנו, להבין את חשיבותם של התבלינים וללמוד כיצד לשלבם בבישול. כמו כן, יש ללמוד על אופני שימוש מומלצים בבישול הבריא, כגון: בישול קצר, הקפצה, אידוי, RAW FOOD ועוד.

מטרת הקורס: כל הזכויות שמורות לאור-לי הראל
המטרה היא להפגיש אותנו עם המזון בדרך חדשה, שונה ומעניינת. מדוע? מכיוון שרובנו מכירים את התזונה הבסיסית, את דרכי הבישול הקונבנציונליות, ועל כך אנו מבססים את התפריט שלנו. מנגד, איננו מכירים את הטעם הנפלא, הגיוון הגדול והאפשרויות הגלומות בבישול הטבעי, הבריא. הבישול הרגיל והמוכר שוחק כמעט את כל הערכים התזונתיים שבמזון, ובעיקר מצמצם את המגוון ומחמיץ עולם נפלא של טעמים, ויטמינים ומינרלים, סגולות מרפא של תבלינים ועוד. 

קורס זה יפגיש אותנו עם מזונות חדשים ושיטות הכנה. כמו כן, נכיר את השילובים השונים, הנכונים והבריאים ביצירת תפריט מאוזן למטרות בריאות, דיאטה ועוד. ובעיקר, נלמד מגוון רחב של מזונות, סלטים, כריכים, משקאות ועוד

למתכון מתוך הקורס - תבשיל מפתיע של שעועית וסלרי

הקורס מיועד ל: תלמידי שנה א' בנטורופתיה, מטפלים ברפואה משלימה ולכאלה המעוניינים להרחיב את הידע שלהם מהלכה למעשה.

מבנה הקורס: (שיטת הלימוד)
כל פגישה תחולק לחלק תאורטי ולחלק מעשי בו ילמדו התלמידים להכין מזונות במגוון שיטות ודרכים תוך כדי עבודה מעשית של כל תלמיד. נלמד להכין מגוון רחב של מזונות ונחווה יחדיו את הכנתם. כל אחד יתנסה באופן אישי בהכנת האוכל בזמן השיעור, ובסוף השיעור נערוך ארוחה בה נאכל ביחד את המזון שבישלנו.

שם המרצה: ליטל (לולי) גת פיניש

לחצו כאן, להשארת פרטים ונציגינו ייצרו איתכם קשר

למועד פתיחת הסדנא הקרובה ולמועדי פתיחת הקורסים - לחץ כאן

מהות, מכללה לרפואה משלימה, העבירה פעילותה לקמפוס ברושים באוניברסיטת תל אביב | כתובת: חיים לבנון 30  רמת אביב, ת"א | למפת הגעה - לברושים  
טלפון בברושים: 03-6411961 | פקס: 03-5376080 |  דוא"ל: info@mahut.co.il

Berliner Design
אפסייט - בניית אתרים | קידום אתרים בניית אתרים אפסייט